Nyheder og artikler

Kunsten at være omstillingsparat

Forandring er en uundgåelig del af enhver virksomhed. Det er vigtigt for, at virksomheden bibeholder konkurrenceevnen på et evigt skiftende marked. Det kræver både omstillingsparate ledere og medarbejdere.

Vend skuffelse til motivation

Skuffelse. En følelse der kan få en til at føle sig overset eller endda, at man har fejlet grueligt under en opgaveløsning. At fejle er dog uundgåeligt – derved er skuffelse også en uundgåelig følelse. Lær at vende skuffelse til noget positivt; motivation.

Er mellemledere og IT hinandens antagonister?

Teknologien har bragt os en lang vej; smartphones har bl.a. medført, at vi til hver en tid er tilgængelige – om det er arbejdsrelateret eller har med private anliggender at gøre. Men hvad har teknologiens fortsatte revolutionerende facon af indflydelse på virksomheders arbejdsprocesser – og ikke mindst motivationen? Og vigtigst af alt – hvordan vil den præge fremtiden? Vil rollen som mellemleder være et levn fra fortiden?

Når hjemmefronten går udover arbejdet

Man kan have helt eminente dage på arbejdspladsen. Og så kan andre dage virke helt håbløse. Nogle gange kan den håbløse følelse tilskrives, at vi tager privatlivets små og store gener med os på arbejde – og omvendt. Få inspiration til, hvordan motivationen kan boostes i svære tider.

Hvem er du?

Ved du hvem du egentlig er? Hvem du egentlig er inderst inde bag det altskjulende ydre? Eller er dit indre liv godt gemt væk i frygt for at blive afsløret for, hvad eller hvem du egentlig er? Denne frygt kan skade din motivation.

Motiveret med få resultater

Motivationen er der, men af en eller anden grund halter det med produktiviteten. En usynlig stopklods kan være bag en medarbejders dalende produktivitet.

Kontakt os

Vil du høre mere om Danmarks Mest Motiverende Arbejdsplads, så udfyld venligst nedenstående kontaktformular, og du vil blive kontaktet af en konsulent fra PS4 A/S, som står bag undersøgelsen.

Navn*

E-mail*

Virksomhed

Din besked