Vision og mission

Hos PS4 har vi en klokkeklar mission; øge konkurrencevnen og produktiviteten i hver eneste organisation i Danmark. Vi mener dette kun kan opnås ved at sætte mere fokus på motivationen på arbejdspladsen – et begreb, der fortsat bygger på nogle gamle undersøgelser.

For at skabe mere fokus på motivation har vi udviklet ’Det Motiverende Arbejdsmiljø’ på baggrund af en undersøgelse foretaget af et Sydafrikansk universitet. Vi vil bevidstgøre, hvilke faktorer øger motivationen, så danske virksomheder, med de rette værktøjer, kan foretage nødvendige ændringer. Det resulterer i produktive medarbejdere, der samtidig er motiverede.

 

Vi vil vække det sovende potentiale

 

Det er påvist, at virksomheder, der har motiverede medarbejdere, skaber afkast, der er dobbelt så stort som de virksomheder, der ikke har. Med ’Det Motiverende Arbejdsmiljø’ er det derfor vores mission at påvirke Danmarks konkurrenceevne ved at sætte fokus på det motiverende arbejdsmiljø, som skaber omsætningsvækst, øget overskudsgrad, øget afkastningsgrad og sunde medarbejdere i hver eneste organisation i Danmark.

 

I ‘Det Motiverende Arbejdsmiljø’ tror vi på, at motivation er en af de vigtigste faktorer for at drive en succesfuld organisation. Derfor er det vores vision at sætte motivation på landkortet i Danmark. Vi er overbeviste om, at alle arbejdspladser kan være motiverende arbejdspladser, derfor tilstræber vi os på at vække det ”sovende” potentiale hos vores kunder.