Hvem står bag ‘Det Motiverende Arbejdsmiljø’?

PS4 - Danmarks Mest Motiverende Arbejdsplads

PS4 A/S har udviklet Det Motiverende Arbejdsmiljø og den tilhørende analyse på baggrund af en yderst inspirerende undersøgelse foretaget på et Sydafrikansk universitet, der bygger på viden fra over 100.000 respondenter.

Vi er et konsulenthus, der blev etableret i 2001 og består af partnere, konsulenter og studerende, hvor det gode samarbejde er i højsædet. Samarbejde, der karakteriseres som uhøjtidelig, men intelligent både internt og eksternt. Vi er en arbejdsplads, som er præget af et højt energi- og ambitionsniveau.At alle hjælper til og støtter op om at få det bedste frem i hinanden er noget, vi vægter utrolig højt. Dette bunder i en overbevisning om, at det giver den bedste arbejdsplads og resultater. Åbenhed, ærlighed og evnen til at være selvledende er vigtige værdier hos os.

 

Med dette som fundament, og vores mange års arbejde og erfaring med motivation og ’Det Motiverende Arbejdsmiljø’ gør, at vi har Danmarks mest gennemgribende koncept og viden på disse områder. Vores arbejdsmetoder bygger på en kombination af hjerne og hjerte koblet til handling. Vi bruger denne metode, fordi vi tror på, at de bedste resultater opnås ved at skabe indsigt i og forståelse for det hele menneskes betydning. Både for organisatorisk og forretningsmæssig udvikling og vækst, samt omsætningen af dette til konkrete handlinger.

Vores forretningsområder 

Udover at have motivation som fokus har vi 4 forretningsområder, som alle har et gennemgående tema, der handler om personligt lederskab – også benævnt Leadership. Vi tilbyder ydelser inden for ’House of Leadership’, ’FranchisePartner’, ’RecruitmentPartner’ og ’AnotherStep’.

 

Læs mere om vores konsulenter her

forretningsomra%cc%8ader